Van Mossel vervolgt overnamepad met acquisitie Blokhuis Kia

Sinds 2 januari is de Van Mossel Automotive Groep verrijkt met de twee Kia vestigingen van Blokhuis Kia Amersfoort en Blokhuis Kia Harderwijk. Door deze overname breidt het aantal Van Mossel Kia vestigingen zich uit tot vijf vestigingen.

Dit nieuws komt tegelijkertijd met de overname van Noordhoek door Van Mossel en Van den Udenhout.

Na de overname gaan  de vestigingen verder onder de naam Van Mossel Kia Amersfoort en Van Mossel Kia Harderwijk. Alle betrokken medewerkers treden in dienst bij de Van Mossel Automotive Groep. Zij blijven werkzaam vanuit dezelfde locaties.

Na jaren van gepassioneerd ondernemerschap draagt Autobedrijf Blokhuis haar Kia activiteiten per 2 januari 2018 over. Maarten den Breems zal de vestiging Harderwijk blijven aansturen. Voor de vestiging in Amersfoort zal Bas Huijzer, commercieel en operationeel directeur Van Mossel Kia, de honneurs waarnemen tot het moment van aantreden van een nieuwe vestigingsdirecteur. Vakgarage Blokhuis, gevestigd in Bunschoten-Spakenburg, blijft wel onder Autobedrijf Blokhuis bestaan. Bert-Martijn Blokhuis, voorheen vestigingsmanager Blokhuis Kia Amersfoort, zal de Vakgarage gaan aansturen. Roelof Blokhuis, de huidige DGA, zal gaan genieten van een welverdiend pensioen.

Behoud van familiewaarden

Roelof Blokhuis: “De toekomst van ons familiebedrijf wordt met deze overname veilig gesteld. Wij herkennen bij Van Mossel dezelfde waardes op het gebied van streven naar maximale klantgerichtheid en medewerker tevredenheid. Dit zijn voor ons altijd speerpunten geweest en ik ben ervan overtuigd dat dit bij Van Mossel op minimaal dezelfde wijze wordt voortgezet.” Eric Berkhof vult aan: “Uiteraard zijn wij Roelof en zijn zoon Bert-Martijn dankbaar voor het goede ondernemerschap wat zij jarenlang hebben gevoerd. Mede hierdoor zijn wij overtuigd van de continuïteit van dit mooie bedrijf. Door de toevoeging van deze vestigingen aan ons autobedrijf bevinden we ons voortaan op vijf strategische locaties, te weten Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hengelo en Zwolle”.

In september 2017 nam Van Mossel Automotive Groep Geba Auto over.

Geef een reactie