Van Mossel neemt Peugeot dealer Groene Hart en Autoschade Cloosterman over

Van Mossel Automotive Groep start het nieuwe jaar met twee overnames.  Het betreft de overname van de klantenbestanden en medewerkers van de Peugeot Groene Hart vestigingen Aalsmeer en Mijdrecht als de overname van Autoschade Cloosterman in Nijmegen.

Van Mossel neemt Laurens Autoschade en Autoverhuur Rijnmond over AutobrancheInfo

Van Mossel neemt de Peugeot vestigingen in Aalsmeer en Mijdrecht over van Peugeot Groene Hart (voorheen Hans Lammers). De twee vestigingen zijn vanaf 1 januari 2019 gesloten en alle klanten zijn per direct van harte welkom bij Van Mossel in Amstelveen.
Alle medewerkers gaan mee over naar Van Mossel in Amstelveen en Amsterdam Zuidoost.

In 1977 is Gerard Cloosterman begonnen met het herstellen van autoschades in een werkplaats aan de Sint Stephanusstraat te Nijmegen, waar ruimte was voor enkele auto’s. Cloosterman draait op dit moment met een team van 11 vakkundige technici en 2 schade-afhandelaars. De vestiging zal per 2 januari verdergaan als Van Mossel Autoschade Nijmegen. Zij zijn en blijven aangesloten bij de franchiseketen Schadenet. De huidige eigenaar, Gerard Cloosterman zal vanaf dat moment van een welverdiend pensioen gaan genieten. Alle medewerkers gaan over naar het nieuwe bedrijf.Geef een reactie