Toyota dealer van Gent wint opnieuw Europese award voor klantervaring

Toyota dealer Van Gent is voor de negende keer op rij beloond met de Ichiban European Customer Recommendation Award 2017. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Antwerpen reikte Toyota Motor Europe (TME) deze prijs uit aan dealers die uitblinken op het gebied van klantervaring.

“Zelfs voor de negende keer op rij is het winnen van deze award een bijzondere ervaring”, aldus Gilbert van Gent. “De prettige familiesfeer in het bedrijf is een veel gehoorde terugkoppeling van onze klanten. Verder krijgen we vaak terug dat we doen wat we beloven en ver gaan voor een tevreden klant. Dat wordt gewaardeerd. Het is duidelijk een teamprestatie en ik wil graag alle medewerkers bedanken voor hun inzet. Volgend jaar gaan we proberen die tiende te winnen.”

Customer First

In totaal zijn er 45 prijzen uitgereikt aan dealers uit 33 Europese landen. ‘Customer First’ is een belangrijk onderdeel van Toyota’s DNA. Met deze wedstrijd voor Europese dealers, waarbij gekeken wordt naar klanttevredenheidscijfers bij de afdelingen Sales en After Sales, wordt dit principe benadrukt en beloond. Afgelopen jaar zijn 2.300 Europese dealers getoetst op klantervaringen en bedrijfsresultaat. De beste dealers en hun naasten waren uitgenodigd voor de uitreiking in Antwerpen.

One Response to Toyota dealer van Gent wint opnieuw Europese award voor klantervaring

Geef een reactie