Snap-on Tools wederom aanwezig op Auto Prof Vakbeurs Hardenberg

Automotive gereedschap en equipment leverancier Snap-on Tools is op 17, 18 en 19 oktober opnieuw grootschalig aanwezig op Auto Prof Vakbeurs Hardenberg. En ook in deze editie van de vakbeurs voor monteurs, is het mogelijk om het gereedschap en de equipment te zien, vast te houden én te testen.

Op de ruim 152 vierkante meter grote centrale stand in Hal 2 op standnummer 207 van Evenementenhal Hardenberg, kunnen technici hun hart weer ophalen. Zo staat er een megagrote Snap-on Tools Truck en kun je zien hoe zo’n truck er van binnen uitziet. Je mond zal openvallen van verbazing over welke gereedschappen er allemaal zijn, die jou het sleutel-leven makkelijk maken.

Zoals alle voorgaande jaren -en waar Snap-on Tools bekend om staat- zijn er iedere dag, de hele dag door demonstraties en mogelijkheden om onze rendabele gereedschappen en equipment zelf uit te proberen. Naast de demonstraties introduceren we zoals altijd weer een aantal nieuwe tools. Dit keer zijn dat onder andere een op alle fronten verbeterde 1/2“ slagmoersleutel en een slimme multifunctionele draagbare 12 Volt startbooster.

Zelf gereedschap, equipment en diagnose-apparatuur testen

Hoe mooi zou het zijn als je voor een investering eerst kunt voelen, zien en uitproberen waar je het geld aan uitgeeft. Bij Snap-on Tools is dit mogelijk. Test nu bijvoorbeeld uitgebreid onze professionele, door autofabrikanten gehomologeerde, Pro Spot lasapparatuur. Heb je geen gehomologeerde apparatuur nodig? Probeer dan ons private label professionele las- en snijapparatuur hands on op de show.

Snap-on Tools is ook bekend van zijn diepgaande en gebruiksvriendelijke diagnoseapparatuur. Is jouw diagnose-apparaat aan vervanging toe, of wil je gewoon een betere of snellere? Pak dan nu je kans en kom naar beurs, we hebben al onze modellen op de demonstratieopstelling staan. Je kunt ze naar hartenlust bekijken, voelen, bedienen en testen!

Verdien meer geld in de aftersales met Snap-on Tools

Snap-on heeft een nieuwe generatie balanceermachines voor de autobranche geïntroduceerd, waarmee het autobedrijf meer geld in de aftersales kan verdienen. De machines zijn snel en accuraat en iedereen kan er mee werken. Ervaar in Hardenberg de snelheid en eenvoud van Snap-on wielservice-equipment.

Werk sneller, veiliger en efficiënter met de nieuwste Wallmek gepatenteerde special tools. In Hardenberg demonstreren we de nieuwste en efficiënste  wiellager-gereedschappen voor personenwagens en lichte bedrijfswagens. Uiteraard ontbreken ook onze MotorVac reinigingsoplossingen voor vervuilde automotoren, in- en uitlaatsystemen en automatische versnellingsbakken niet.

Wil je efficiënter en veiliger werken en (meer) geld verdienen met handgereedschap, werkplaatsequipment en diagnose-apparatuur? Dan kun je niet om Snap-on Tools heen. We verwelkomen je van harte en geven je graag advies en antwoord op actuele uitdagingen waarmee jij in de werkplaats te maken hebt. Snap-on heeft op ieder vraagstuk een passende oplossing!

Bezoek Snap-on Tools op Auto Prof Vakbeurs van 17 tot en met 19 oktober in Hardenberg, Hal 2, standnummer 207. Klik hier of op onderstaande afbeelding om je gratis toegang te registreren.

 

 

 

Geef een reactie