Snap-on introduceert TPMS4, één tool voor alle bandenspanningcontrolesystemen

Snap-on Tools heeft de TPMS4 Tire Pressure Monitoring System (TPMS), ofwel bandenspanningcontrolesysteem System Tool Kit geïntroduceerd. Volgens de Amerikaanse fabrikant van automotive gereedschap en werkplaatsequipment is de TPMS4 is prijstechnisch een volwaardig alternatief voor duurdere equipment, maar waar je toch alle belangrijke TPMS-werkzaamheden uit kunt voeren.

Snap-on introduceert TPMS4, één universele tool voor alle bandenspanningcontrolesystemen

Vroeg of laat krijgt iedere automonteur en bandenspecialist volgens Snap-on met TPMS te maken. Het doel van Snap-on Tools is naar eigen zeggen om het werk van monteurs makkelijker en winstgevender te maken. Daarom kan de TPMS4 systemen en sensoren van Europese, Aziatische en Amerikaanse auto’s inleren, kopiëren en diagnosticeren. Alles kun je nu met één universele tool doen; de Snap-on TPMS4.

De TPMS werkzaamheden zoals het triggeren en klonen van sensoren en lezen van sensor ID’s en batterijstatus, worden duidelijk weergegeven op een 2,8 inch groot VGA kleurenscherm. Dankzij de eenvoudige menustructuur en navigatie is deze equipment ook voor beginnende monteurs toegankelijk. De informatie kan geprint worden via het PC portaal en als bewijs aan de klant overhandigd worden.

De Snap-on TPMS4 werkt naadloos samen met alle apparaten uit de Snap-on diagnose-familie. Via de EOBD-aansluiting van onder andere de Snap-on Verus, Modis, Solus en Ethos kunnen bandenspanningcontrolesystemen worden ingeleerd en gediagnosticeerd. Combineer jouw diagnose-platform met de TPMS4 en vindt de juiste oplossing sneller dan ooit tevoren.

Geef een reactie