Snap-on Informatie Systeem helpt automonteurs problemen in één keer op de juiste manier op te lossen

Snap-on Tools introduceert in België en Nederland het Snap-on Informatie Systeem (SIS). SIS helpt automonteurs om reparaties meteen de eerste keer goed uit te voeren en omsluit OEM voertuiginformatie met flatrate tijden, technische data, onderhoudsprocedures, reparatie-informatie, diagnose-data, elektrische schema’s, service bulletins en terugroepacties en service campagnes.

Snap-on Informatie Systeem helpt automonteurs problemen in één keer op de juiste manier op te lossen AutobrancheInfo

Autotechniek vernieuwd in een hoog tempo. De winstmarges in het autobedrijf worden krapper en er blijft steeds minder ruimte over voor fouten. Problemen en reparaties moeten zo snel mogelijk, maar altijd opgelost en uitgevoerd worden. Als de klant voor een eerder uitgevoerde reparatie om dezelfde reden terug moet komen, is de winst van de werkplaats al in rook opgegaan.

Kortom, tijd is geld, en efficiëntie is de sleutel naar meer succes én meer winst. Om de monteur te helpen een reparatie meteen op de juiste manier uit te voeren, introduceert Snap-on Tools het Snap-on Informatie Systeem. Het uitgebreide platform biedt de monteur in één oogopslag alles wat hij moet weten om een auto te onderhouden, repareren of diagnosticeren.Het Snap-on Informatie Systeem is opgebouwd uit verschillende modules. SmartPACK assisteert de monteur bij diagnose van problemen die vaker voorkomen. De diagnosemodule combineert originele technische service bulletins en terugroepacties van de autofabrikant met authentieke oplossingen.

Kijk op de Snap-on Tools website voor meer informatie.

Snap-on Informatie Systeem helpt automonteurs problemen in één keer op de juiste manier op te lossen AutobrancheInfo

Geef een reactie