Sander Blonk bij HELLA aan de slag als Concept Manager

Sander Blonk is op 1 juli 2018 bij HELLA aan de slag gegaan als Concept Manager. Blonk is in deze functie verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van het HELLA Service Partner concept en het aanspreekpunt voor de grossiers als de autobedrijven.

Sander Blonk bij HELLA aan de slag als Concept Manager AutobrancheInfo

Blonk neemt zijn nieuwe rol met veel enthousiasme op zich: “Ik ben er even tussenuit geweest, maar ben er helemaal klaar voor om deze uitdaging bij deze mooie organisatie aan te gaan. Mijn doel is om het concept te optimaliseren en uit te breiden.”

Blonk brengt jarenlange automotive ervaring met zich mee vanuit een grossiersorganisatie en een internationale onderdelenproducent. De komende tijd zal Blonk volgens HELLA zoveel mogelijk garages en grossiers bezoeken om zich voor te stellen en te achterhalen welke behoeftes er zijn.Met het HELLA Service Partner concept ondersteunt HELLA de garage bij het sneller en juist op weg helpen van zijn klant middels technische- en marketingondersteuning. Maar ook het verbinden van de garages onderling door middel van informele bijeenkomsten (met en zonder grossier) behoort tot een van de speerpunten. Het concept is in 2002 door HELLA in de Benelux gelanceerd en op dit moment hebben in Nederland en België circa 300 garagebedrijven zich aangesloten.

Geef een reactie