Rolls-Royce boekt historisch verkooprecord in 2018

Rolls-Royce Motor Cars heeft in 2018 de hoogste jaarlijkse omzet behaald en 4.107 auto’s afgeleverd aan klanten in meer dan 50 landen. Het Britse luxemerk heeft hiermee wederom een positieve bijdrage geleverd aan aandeelhouder BMW Group.

Rolls-Royce boekt historisch verkooprecord in 2018 AutobrancheInfo

In een jaar met meerdere records, ontving ‘s werelds meest vooraanstaande Luxury House ook een ongekende vraag naar zijn Bespoke-creaties en lanceerde het merk de nieuwe Cullinan – de Rolls-Royce van SUV’s – tot groot internationaal enthousiasme.

Hij wilde van jongs af aan maar één ding: sleutelen aan vrachtwagens. Nu is hij 29 jaar en Rolls Royce Master Technician bij importeur en dealer CITO Motors in Eindhoven. Frank van Dam heeft nog maar één ambitie: alles perfectioneren.

Amerika bleef de grootste markt van het bedrijf in 2018. De omzet groeide in alle regio’s in 2018, met veel vraag naar alle modellen uit het gamma. Phantom was een belangrijke aanjager van het succes, met daarnaast de zeer eigentijdse en verleidelijke modellen van Wraith en Dawn.Geef een reactie