Renault dealer ABD in 2018 wederom beste van Nederland

De Friese Renault dealer ABD met vestigingen in Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek is voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year’. Het bedrijf was in 2018 opnieuw onverslaanbaar op het gebied van klanttevredenheid en behaalde de hoogste score op drie van de zeven beoordelingscriteria.

Renault dealer ABD in 2018 wederom beste van Nederland AutobrancheInfo

ABD Renault werd ook meermaals onderscheiden met de ‘Global Quality Award’ voor de beste servicekwaliteit en eindigde met 86,3 punten bovenaan in het klassement. Op het gebied van marktaandeel, Sales & After Sales-kwaliteit en de verkoop van onderdelen werd het maximum aantal punten behaald.

Renault dealer Nieuwendijk met vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Hillegom, Hoofddorp en Uithoorn wist voor het eerst het podium te bereiken. De runner-up van 2018 (grootste stijger) behaalde de tweede plaats in het eindklassement.

De derde plaats ging voor de derde achtereenvolgende keer naar Renault dealer Hans Jongerius. Na een nummer 2-notering in 2016 en 2017 eindigde het bedrijf met vestigingen in Gouda, Woerden en IJsselstein in 2018 op de derde plaats. Daarbij werd de hoogste score behaald voor Sales-kwaliteit en de verkoop van onderdelen.

Geef een reactie