Rema Tip Top distributeur Cattini werkplaats-equipment

Rema Tip Top Nederland, distributeur en specialist in wielservicematerialen, gereedschappen en TPMS-producten heeft een distributie-overeenkomst gesloten met Cattini. Cattini is de Italiaanse fabrikant van hoge kwaliteit lucht-hydraulische werkplaatskrikken.

Rema Tip Top distributeur Cattini werkplaats-equipment AutobrancheInfo

Cattini is volgens het persbericht van Rema Tip Top al meer dan 45 jaar actief in de professionele heftechniek en staat bekend om de hoge kwaliteit materialen en de duurzame productafwerking. “De werkplaatskrikken van Cattini zijn populair in de markt dankzij hun hoge betrouwbaarheid en lange levensduur.”

Brede range afnemers

Met het nieuwe assortiment werkplaatskrikken en toebehoren van Cattini wil Rema Tip Top een brede range afnemers uit het personenwagensegment tot en met het zwaardere truck- en landbouwsegment kunnen bedienen.Rema Tip Top Nederland directeur Bernard van Walsem is enthousiast om samen te gaan werken met de fabrikant Cattini. “Onze binnen- en buitendienst hebben recentelijk een professionele training afgerond. Zij staan klaar om onze klanten in hun dagelijkse werkzaamheden professioneel te ondersteunen en een goede service te bieden. ”

Cattini is volgens Van Walsem een echte specialist en heeft een zeer breed programma voor iedere toepassing. “De kwaliteit en duurzaamheid zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Cattini geeft drie jaar garantie op zijn producten.”

Geef een reactie