Peugeot introduceert vier nieuwe modellen op Brussel Motor Show

Peugeot introduceert op de Brussel Motor Show vier nieuwe modellen. Op de beurs maken de nieuwe 508 SW, 3008 Hybrid4, Rifter en Partner hun opwachting. Het klapstuk in België is de Peugeot e-Legend Concept.

Peugeot introduceert vier nieuwe modellen op Brussel Motor Show AutobrancheInfo

De 508 SW beschikt over de nieuwste generatie i-Cockpit met een compact stuurwiel, volledig digitaal instrumentenpaneel en een 10-inch touchscreen. De optionele, innovatieve technologieën Night Vision, Connect 3D-navigatie en een Focal hifi systeem maken het luxe interieur compleet.

Ook de nieuwe Peugeot Partner en Rifter staan in Brussel. De Partner werd in 2018 verkozen tot International Van of the Year. De nieuweling heeft standaard de nieuwste generatie i-Cockpit. De Rifter MPV heeft 3.500 liter bagageruimte, zeven zitplaatsen, i-Cockpit, een 8-inch touchscreen en Advanced Grip Control.Peugeot toont tijdens de Brussel Motorshow ook de nieuwe 3008 Hybrid4 met de nieuwste plug-in hybride aandrijflijn. Een 1,6-liter THP benzinemotor en twee 80 kW sterke elektromotoren vormen samen de aandrijflijn met 225 of 300 pk. De nieuwe hybride aandrijflijn heeft vierwielaandrijving, een volledige elektrische ZEV-modus, dynamische sportfunctie en een hybride modus.

De 97ste editie van de Brussel Motorshow vindt plaats van 18 tot 27 januari 2019.

Geef een reactie