Personele verschuivingen bij Wijlhuizen truck- en trailerdelen

Gert van Helden is per 1 februari 2019 de nieuwe directeur van Wijlhuizen. Hij volgt hiermee Jim Bronkhorst op die de functie sinds 1995 bekleedde en vanaf februari CEO van Wijlhuizen en Beneparts, G-Truck Nederland en Parts Factory is.

Personele verschuivingen bij Wijlhuizen truck- en trailerdelen AutobrancheInfo

Van Helden is de afgelopen vijf jaar werkzaam geweest bij een van de grootste landtransportbedrijven van Indonesië, alwaar hij achtereenvolgens de functie van Technical Director, Managing Director en Vice President heeft vervuld. Daarvoor is hij 12 jaar Managing Director geweest van Diesel Technic Benelux.

Het aantrekken van een nieuwe directeur voor Wijlhuizen was een logische stap in het streven van de Rosebud Holding om naar een jaaromzet van € 120 miljoen door te groeien. Vorig jaar werd de ambitie van de holding al duidelijk na de overname van de Belgische onderdelengrossier Beneparts.Door de nieuwe functie van Bronkhorst neemt bij Beneparts Peter Meeus de positie van directeur over. Gerrit Prins die sinds 1993 bij Wijlhuizen werkzaam is krijgt het komende jaar een completere taak en de functie van CFO gaan bekleden. Marnix Hoogerduijn zal als Financial Controller meer en meer de taken van Gerrit Prins overnemen.

Foto: Gert van Helden (L) en Jim Bronkhorst

Geef een reactie