Oscar van Geffen nieuwe Marketing en Communicatie Manager VKV Groep

Oscar van Geffen is bij de VKV Groep vanaf 1 augustus 2018 de nieuwe Marketing & Communicatie Manager. Van Geffen is in deze functie verantwoordelijk voor alle vestigingen van de VKV Groep. Met de komst van Van Geffen slaat de VKV Groep een nieuwe, verfrissende koers in op het gebied van marketing, communicatie en PR in Nederland, zo laat de VKV groep weten in een persbericht.

Oscar van Geffen nieuwe Marketing en Communicatie Manager VKV Groep AutobrancheInfo

Oscar van Geffen heeft uitgebreide ervaring in de marketing & communicatie. Hij werkte eerder in de marketingcommunicatie voor Rabobank, DTG, en Solipsis en is afgelopen jaren actief geweest als marketeer bij Frama Nederland.

Van Geffen zegt erg enthousiast te zijn over de vestigingen van de VKV Groep. ‘Het is een professionele autodealer in een mooi werkgebied waar met veel energie en enthousiasme gewerkt wordt aan een stevige positie in de automotive. Een continu focus op klantbeleving en klanttevredenheid in de vestigingen, zorgt ervoor dat vestigingen aantrekkelijk zijn voor alle segmenten.”“Bovendien zorgen regelgeving en innovaties ervoor dat er veel nieuws te melden is. Graag neem ik mijn marketingcommunicatie achtergrond mee en breng deze kennis in de organisatie om met de VKV-collega’s de on- en offline klantbeleving voor onze klanten naar een hoger plan te tillen. “DOEN WE” is de slogan van de VKV Groep, waar ik mij volledig mee kan indentificeren. Met onze mensen maken we immers het verschil’, aldus Oscar van Geffen.

Geef een reactie