Leverancier van auto-onderdelen Jari Techniek opent vestiging Assen

Op 1 maart 2019 opent Jari Techniek naast de vestiging in Hoogeveen een tweede vestiging in Assen. Bedrijfsleider Victor Leuning start met assistent bedrijfsleider Ivo Hersevoort en nog twee collega’s met een compleet assortiment automaterialen, gereedschappen en equipment.

 

Tevens zullen er direct twee vaste bezorgroutes worden gereden voor garagebedrijven; de routes zijn bovendien aangesloten op de gespecialiseerde werkplaats in Hoogeveen, waar Jari al sinds 1996 is gevestigd.

Volgens Robert Eiting, directeur/eigenaar van Jari Techniek, is de uitbreiding een logische stap: “Wij krijgen steeds meer vraag van garagebedrijven uit de regio Assen en zien kansen om de markt daar vanuit een professionele vestiging naar behoren te bedienen. Zowel met de bekende Jari producten en service alsook met de GroupAuto formules CarXpert, AutoExcellent DiagnoseXpert en Happy Driver waarmee wij zeer succesvol zijn. Deze formules worden nu dus ook in Assen uitgerold. Bovendien zijn klanten tevreden over ons bestelplatform, omdat de orderhandling snel en efficiënt verloopt. Met het aantrekken van het juiste personeel kunnen we zo ook In Assen onze naam vestigen.

Wij verzorgen daarnaast ook trainingen en de routes zullen aansluiten op de werkplaats in Hoogeveen waar we allerlei Diesel-, Injectie- en Diagnoseservices verrichten.”

GroupAuto directeur Freek Blekxtoon is verheugd met deze uitbreiding in Assen: “Jari heeft gezonde expansieplannen en voor ons als organisatie is het goed dat we nu ook garagisten in die regio kunnen bedienen. Dit is een perfecte oplossing aangezien de regio nu ook alle technische, marketing en automatiseringsvoordelen kan krijgen via Jari Techniek Assen.”

GroupAuto heeft met deze tweede vestiging van Jari nu ruim 70 vestigingen in Nederland.  Per 1 maart zijn de deuren geopend en vanaf maandag 4 maart worden er routes gereden.

Geef een reactie