Introductie 14,4 Volt haakse schroefboormachine van Snap-on Tools

Gereedschap- en equipmentleverancier Snap-on Tools heeft zijn assortiment draadloze powertools uitgebreid met een 14,4 Volt MicroLithium haakse accu schroefboormachine. Het accu-gereedschap assortiment van Snap-on bestaat nu in totaal uit meer dan 20 verschillende powertools.

De Snap-on CDRREU761 heeft een hoog koppel van 16,9 Nm. Hierdoor is de haakse schroefboormachine naast heel veelzijdig, ook heel sterk. Dankzij de traploos variabele digitaal geregelde snelheid, heeft de gebruiker maximale controle over zijn schroef- en boor-werkzaamheden. Daarnaast zijn er twee instelbare vaste snelheden van 0 tot 450 en 0 tot 1.550 toeren per minuut. Op lage snelheid levert deze schroefboormachine de meeste kracht, de hoge snelheid is ideaal voor boren in staal en schuren met schuurschijfjes. Er zijn negen verschillende instelbare aanhaalmomenten van 0,9 tot 5,6 Nm.

Licht en ergonomisch

Dankzij de 10 millimeter snelspanboorkop kunnen boren en schroefbitjes eenvoudig en snel gewisseld worden. De lichtgewicht CDRREU761 weegt slechts 1,1 kilo inclusief de compacte 2.0 Ah 14,4 Volt MicroLithium accu. Dankzij zijn compacte formaat, bereik je met deze Snap-on haakse schroefboormachine eenvoudig lastig bereikbare en krappe ruimtes. De accuschroefboormachine en de omschakelbare draairichting zijn eenvoudig met één hand te bedienen.

Door zijn lage gewicht en ergonomische handgreep, werk je met precisie en volledige controle zonder dat je handen vermoeid raken. Donkere ruimtes worden helder verlicht door de ingebouwde LED lamp. Het ingebouwde accu-management systeem geeft aan wat de status van de accu is. Als er een accu leeg is, kan die worden opgeladen met de meegeleverde lader. Tijdens het laden kan het werk gewoon doorgaan dankzij de eveneens standaard meegeleverde tweede accu.

Veel toepassingen

De compacte en sterke Snap-on haakse schroefboormachine is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld het uitboren van afgebroken bouten en draadeinden. In de schadewerkplaats is de CDRREU761 het ideale gereedschap om bijvoorbeeld popnagels en puntlassen uit te boren. Ook in de carrosseriebouw is de haakse Snap-on schroefboormachine een onmisbaar stuk gereedschap.

Denk bijvoorbeeld aan het installeren of verwijderen van panelen. De schroefboormachine is multi inzetbaar voor alle materialen en klussen en kan zelfs gebruikt worden als schuurmachine. De Snap-on CDRREU761 haakse schroefboormachine wordt geleverd in een handige en beschermende zwarte Snap-on opbergtas met rode opdruk, twee 2.0 Ah 14,4 Volt MicroLithium accu’s en een acculader. Vraag uw regionale Snap-on Tools dealer om meer informatie of een demonstratie.

Kenmerken Snap-on Tools CDRREU761:16,9 Nm koppel

 • Twee snelheden (0-450/0-1.550 tpm)
 • Digitaal variabel toerental
 • 9 draaimomenten van 0,9 – 5,6 Nm
 • Weegt slechts 1,1 kilo
 • 10 millimeter snelspankop
 • Snel boren en bitjes wisselen
 • Ergonomische grip voorkomt vermoeidheid
 • Compact, overal inzetbaar
 • LED werkplekverlichting
 • Batterij-management
 • Set met 2 accu’s, lader en tas

Recent introduceerde Snap-on Tools een rendabele autokrik en een nieuwe 1/2″ slagmoersleutel.

Geef een reactie