Grootste netwerk van onafhankelijke autoglasspecialisten van start

Zelfstandige autoglasspecialisten verenigen zich in SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten). Met behoud van het eigen ondernemerschap voor de deelnemende bedrijven vormt SZA een interessante partner voor opdrachtgevers als verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen en fleetowners.

SZA Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten Stefan Clijnk Wilma Dijkema Henk Veldman AutobrancheInfo

Op het gebied van autoruitschade stellen opdrachtgevers eisen aan prijs/kwaliteitverhouding, klanttevredenheid en proces-efficiency. Door gebruik te maken van één aanspreekpunt, een transparant, duidelijk en eenduidig prijsbeleid en centrale facturering ontzorgt SZA haar opdrachtgevers. Uiteraard zorgt SZA voor een adequate afhandeling van ruitschades voor haar klanten of verzekerden. In de vestiging van de autoglasspecialist, waarbij er gewacht kan worden op het herstel van de schade of op locatie bij de berijder. Uiteraard bieden de deelnemers van SZA ook service op locatie voor schade- en garagebedrijven.

Krachten bundelen

Alle deelnemers van SZA zijn volledig gespecialiseerd in autoglas. Het zijn bedrijven die het ambacht hoog in het vaandel hebben staan en al jarenlang gezamenlijk meer dan 350 ruitvervangingen en reparaties per dag uitvoeren. Zij verhelpen snel en vakkundig autoruitschade en staan klanten persoonlijk te woord met kennis van zaken. SZA combineert het lokale ondernemerschap met de voordelen van een landelijk dekkend netwerk.

Om de kwaliteit aantoonbaar te borgen, werken de deelnemers van SZA uitsluitend met producten die voldoen aan de hoogte kwaliteitsnormen van erkende en gecertificeerde leveranciers. Tevens zijn alle deelnemers lid van branche vereniging FOCWA of BOVAG. SZA maakt gebruik van software die op basis van het chassisnummer of kenteken de juiste ruit vindt. Een must in deze tijd waarin in elke moderne auto vele verschillende voorruiten gemonteerd kunnen zijn. De berijder krijgt zo de zekerheid dat de juiste ruit met de juiste specificatie gemonteerd wordt.

Stichting SZA

De stichting SZA heeft geen winstoogmerk en een lage kostenstructuur waardoor de deelnemers en haar klanten kunnen rekenen op de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Deelnemers kunnen zich jaarlijks opnieuw aan SZA verbinden waardoor zowel SZA als de deelnemers ieder jaar hun meerwaarde aan elkaar moeten bewijzen. Bovendien is in de statuten vastgelegd dat de stichting SZA door geen enkele partij overgenomen kan worden of te koop is. Dit biedt opdrachtgevers het voordeel dat samenwerken met SZA de marktwerking ten aanzien van autoruitherstel in stand houdt.

Tevens behoudt de SZA-deelnemer zekerheid over haar zelfstandigheid. SZA maakt het mogelijk dat de individuele glasspecialist haar vakkennis ook kan inzetten voor landelijke opdrachtgevers waardoor de deelnemer onder de vleugels van SZA verder kan bouwen aan een gezonde toekomst met tevreden klanten.

One Response to Grootste netwerk van onafhankelijke autoglasspecialisten van start

  • SUPER INITIATIEF, schade herstel bij een ondernemer uit je eigen dorp of stad. Nu even geen wereldweide speler uit het buitenland. Ik hoop dat de verzekeraar met dit initiatief andere inzichten krijgt.

Geef een reactie