Geld verdienen met een autokrik? Dat kan met de Snap-on Tools FJ200EUR

Snap-on Tools ontwikkelt producten waar de automonteur en schadehersteller sneller, veiliger en efficiënter mee kan werken. In dit perspectief presenteert de automotive gereedschap en equipment leverancier de ultra lage FJ200EUR autokrik die sneller, hoger, veiliger en langer heft.

Voordat Snap-on Tools gereedschap of equipment ontwerpt, wordt uitgebreid marktonderzoek gedaan hoe een monteur sneller, veiliger, efficiënter en duurzamer kan werken en dientengevolge -in dezelfde of minder tijd- meer geld kan verdienen. Uit het onderzoek blijkt onder andere dat de kwaliteit van autokrikken laag is en dat het product niet significant innoveert. Een andere opvallende uitkomst is dat de units na één tot twee jaar vervangen worden en dat autobedrijven gemiddeld 230 euro per jaar aan een krik besteden. Hieruit kan worden opgemaakt dat de autokrik een verbruiksartikel is. Voor Snap-on Tools is dit het signaal dat de markt toe is aan een hogere kwaliteit oplossing.

Snap-on autokrik onder de streep goedkoper

Allereerst is de Snap-on FJ200EUR robuust, betrouwbaar en duurzaam. De zwaarbelaste voorwielen hebben afgeronde vlakken waardoor ze soepeler lopen. De verzonken wielmoeren zijn zelfborgend en met voorspanning gemonteerd op een brede vooras. Via vetnippels in de wielen kan de astap eenvoudig gesmeerd worden. Dit voorkomt slijtage en zorgt dat de krik betrouwbaar, stabiel en veilig is en blijft.

Laag profiel, hoog heffen

Ergonomie is essentieel bij een autokrik. Het chassis van de Snap-on FJ200EUR is slechts 88 millimeter hoog. Hierdoor past de krik zelfs onder de laagste voertuigen. Dankzij zijn slimme design van het chassis, vormt de ronde hefhendel tijdens het heffen en dalen geen obstakel en raakt de carrosserie niet. Zelfs niet als de krik diep onder het voertuig steekt. Ondanks het lage chassis, heft de FJ200EUR tot een hoogte van maar liefst 584 millimeter.

Om een voertuig snel te kunnen heffen, heeft Snap-on Tools de FJ200EUR dubbele hydraulische zuigers gegeven. Hiermee heft de Snap-on krik twee keer sneller dan conventionele krikken met enkele zuigers. De hoofdas heeft eveneens smeernippels om de as en hefboom te kunnen onderhouden. Om het krikpunt van het voertuig te beschermen tegen beschadiging, heeft het verwijderbare hefzadel van de FJ200EUR een beschermend draagrubber.

Snap-on autokrik verdient zichzelf terug

Dankzij al deze features, verdient de Snap-on FJ200EUR krik zichzelf terug zonder dat je hiervoor iets anders hoeft te doen dan hem aan te schaffen. De levensduur is langer, de veiligheid beter en omdat je er sneller meer kunt werken, levert hij meer geld op. Snap-on Tools focust op kwaliteit en geeft drie jaar garantie op de FJ200EUR.

Geef een reactie