FOCWA lanceert nieuw online ledenplatform

Op 27 juni 2017 lanceerde Vereniging FOCWA Schadeherstel een nieuw en modern online ledenplatform voor haar leden. Op één centrale en overzichtelijke plek hebben zij toegang tot actuele branche-informatie, juridisch- en technisch advies en inhoudelijke dossiers . Daarnaast beschikt iedere ondernemer over een persoonlijk account, waarmee zij zelf bedrijfsgegevens kunnen beheren en wijzigen.

De online ledenportal mijn.focwa.nl is onderdeel van het digitaliseringstraject van FOCWA Schadeherstel. Femke Teeling, directeur van Vereniging FOCWA Schadeherstel:  “We werken continue aan het optimaliseren van onze dienstverlening, waarbij de behoefte van leden altijd centraal staat. Door alle informatie en diensten te ontsluiten op één online platform, vergroten we het gemak voor leden en kunnen we efficiënter communiceren. Daarnaast is de nieuwe ledenportal gekoppeld aan ons CRM-systeem. Op basis van individuele profielen kunnen we onze ondernemers gerichter en proactiever ondersteunen en ons dienstenpakket verder aanpassen hun wensen.”

De portal vervangt het verouderde mijnfocwa.nl en past in de verder positionering van FOCWA als ledengerichte organisatie. In een later stadium zullen nieuwe diensten en functionaliteiten worden toegevoegd.

Geef een reactie