DAT Nederland koppelt SilverDAT calculate aan Promis

DAT Nederland heeft SilverDAT calculate gekoppeld aan het Promis schadecalculatie pakket waar volgens leverancier VWE Automotive dagelijks zo’n vijftien expertise organisaties werken.

DAT Nederland koppelt SilverDAT calculate aan Promis AutobrancheInfo

Volgens Promis directeur Peter Bruining gaven klanten aan veel SilverDAT rapporten handmatig over te moeten nemen in Promis door het ontbreken van de koppeling. “Het overkloppen in Promis is erg tijdrovend en wordt als zeer inefficiënt ervaren. Dat het efficiënter kan was bekend en dus hebben we in samenwerking met DAT Nederland en VWE Automotive een koppeling gerealiseerd.”

DAT Nederland directeur Jasper Verweij zegt dat SilverDAT calculate in Nederland aan populariteit wint. “Belangrijke koppelingen zoals deze met Promis helpen daar aan mee. DAT realiseert graag nog meer koppelingen met derde partijen omdat hiermee de totale keten efficiënter kan werken. De koppeling met Promis is gebaseerd op een gestandaardiseerde informatie set waarbij vanuit SilverDAT calculate de foto’s, alle calculatiedetails en het calculatieresultaat in PDF kosteloos wordt doorgestuurd naar de expert.”Geef een reactie