Brezan neemt franchisevestiging Ulft over en heeft nu 123 verkooppunten

Brezan automaterialen heeft de voormalige Brezan franchisevestiging in Ulft overgenomen. Eigenaar Maarten te Pas blijft aan Brezan verbonden. Brezan, dat onderdeel is van PartsPoint Group, neemt met de overname zijn dienstverlening nog meer in eigen hand.

“Met de overname van Brezan Ulft, versterken we onze aanwezigheid in de Achterhoek”, aldus Brezan director network operations Roel de Bijl. Het verzorgingsgebied van Brezan Ulft sluit mooi aan op de verzorgingsgebieden van onze overige eigen vestigingen. De vestiging in Ulft zal nauw gaan samenwerken met onze bestaande vestiging in Doetinchem.”

Volgens de Bijl is er zo voor het hele verzorgingsgebied een grote beschikbaarheid aan automaterialen gegarandeerd. “Het omzetaandeel van het eigen netwerk is met de overname gestegen tot 83 procent van de totale Brezan omzet. Teneinde de beschikbaarheid van alle automaterialen voor het autobedrijf optimaal te kunnen garanderen, is er in Ulft extra geïnvesteerd in de voorraad.”

Ontwikkelingen gaan razendsnel

De ontwikkelingen in de markt gaan volgens Brezan financieel directeur Johan Veldhuisen heel snel. “Onze franchise businesspartners leveren onveranderd een zeer belangrijke bijdrage aan ons netwerk. Toch maken deze eigen ondernemers geregeld heroverwegingen met betrekking tot strategie, investeringen en toekomst.”

Hierbij komt volgens Veldhuisen regelmatig een eventuele overdracht van hun activiteiten aan Brezan ter sprake. “Brezan staat altijd open voor een inhoudelijk gesprek hierover. Onze insteek is immers dat we er alles aan doen om de dienstverlening naar onze klanten te optimaliseren.”

Brezan heeft nu 123 verkooppunten waarvan 103 in Nederland en 20 in België.

PartsPoint introduceerde recent Tech360 technische ondersteuning en trainingen voor garagebedrijven en begin november volgde Fred Kamphuis Ernie van Huet op.

 

Geef een reactie